E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány
First Hungarian Foundation for Animal RightsRólunkCéljainkJogMédiaFórumTámogatóinkÁllatmentésÖrökbefogadás
Gazdira váró állatainkGazdira talált állatainkMegemlékezésGazdakereső program
2010. március 16.
Jacob 3. műtéte
Ez már a pitbull üzem -hogy stilszerűen fogalmazzak- nem adjuk fel mi sem és öreg barátunk sem... A KÉPEK A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA SZOLGÁLHATNAK!!!

 Szegény Jacob -bár nagyon akarja ő is- mégsem akar sehogy sem meggyógyulni.Ember és kutyafeletti küzdelmet vívunk közösen nap mint nap, de sajnos a nyársak is elhajlottak a lábában. Tulajdonképpen eddig minden implantátum ugyanolyan szögben ment tönkre.

Jacob a klinika előkertjében.

Újra elvittük Lorászkó doktorhoz és új stratégiában állapodtunk meg. Mivel már kétszer volt műtve a két hátsó láb, egyszerre és nem lett jó, utolsó esélyként megpróbáljuk úgy, hogy először a kevésbé sérült lábat rakjuk össze egy erősebb lemezzel és ha már erre rá tud állni, akkor megoperálhatóvá válik a másik is újra, amennyiben nem történik valami egyéb másodlagos fordulat. Ha már három lábon tudna járni, hatalmas dolog lenne, hiszen két hónapja korlátozzuk a mozgását szegénynek, tesszük tisztába , stb és mégsem járkálhat még kedvére...

Ennek szellemében egy erősebb és hosszabb lemez került a jobb hátsó lábába és egy szomszédos műhelyben a műtét alatt egy speciális sínt is készítetett Gábor Jacob számára, amivel a műtét után stabilan rögzíthetjük a lábat.

A műtét megint hibátlanul sikerült, nagyon erősen tartanak az átmenő csavarok. Küzdünk tovább...


L.A.
Hírek
Sztorik
Felhívások
Adományozás
Kutyabaj
International


felhasználónév

jelszó

 regisztráció
 jelszóemlékeztető
 adatvédelem

E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány