E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány
First Hungarian Foundation for Animal RightsRólunkCéljainkJogMédiaFórumTámogatóinkÁllatmentésÖrökbefogadás
Gazdira váró állatainkGazdira talált állatainkMegemlékezésGazdakereső program

Állatmentő szolgálat

Állatmentő szolgálat
    
     
             

     
  • Az Állatmentő Szolgálat elsősorban sérült, mozgásképtelen állatok szakszerű szállítására szolgál – díjfizetés ellenében.
  • Tehát a félreértések elkerülése érdekében – nem azzal foglalkozik, hogy összefogdossa például a világ összes kóbor macskáját felemésztve a szervezet összes pénzét, néhány hét alatt megfullasztva az egész rendszert.
  • Épp ellenkezőleg. Azzal a célzattal jött létre ez a részegység, hogy némiképp megpróbálja ellensúlyozni a non profit részlegek kiadásait. Valamint lehetőséget biztosítson az állatoknak is mentő igénybevételére, ha már az Állam csak az embereknek hozott létre mentőszolgálatot. Természetesen úgy, hogy mindenkitől beszedi a pénzt havonta, ha igénybe veszik, ha nem.
  • Az Állatmentő Szolgálatnak csak akkor kell fizetni, ha valaki használja is a szolgáltatást. Ezáltal minimum egy embert, egy autót, speciális felszere-léseket, üzemanyagot, formanyomtatványokat, tisztítószereket vesz igénybe. Mellesleg mindez kevesebbe kerül, mint egy állatorvosi kiszállás.
  • Gondoljunk bele, ha az állatszállítást ingyenessé tennénk, a legegészségesebb kutya is „ingyen taxival” járna még védőoltásra is a gazdi-val, mi pedig tönkremennénk. .
  • A megbízásos állatszállításon kívül persze minden olyan esethez is kivonulunk, ahol gazdátlan állatok vannak bajban. Folyamatosan szem előtt tartva azon törekvésünket, miszerint segítsünk azokon az állatokon, akikkel más már nem törődik. Na ezeket az akciókat finanszírozza az Alapítvány (lásd Kyra kutya története – 400.000 Ft!).
 
Hírek
Sztorik
Felhívások
Adományozás
Kutyabaj
International


felhasználónév

jelszó

 regisztráció
 jelszóemlékeztető
 adatvédelem

E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány