E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány
First Hungarian Foundation for Animal RightsRólunkCéljainkJogMédiaFórumTámogatóinkÁllatmentésÖrökbefogadás
Gazdira váró állatainkGazdira talált állatainkMegemlékezésGazdakereső program
2010. február 14.
Valentin nap éjszakája
A KÉPEK A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA SZOLGÁLHATNAK!!! SEGÉLYKÉRÉS VALENTINNEK!!!

Brutális lábsérüléssel került gondozásunkba egy szálkás szőrű tacskó jellegű kis kutya, vasárnap este, Szabadegyháza térségéből.

Ki tudja mióta bolyonghatott így magányosan, a borzalmas fájdalmaktól elgyötörve, étlen-szomjan, mígnem valahol összeesett. Így találtak rá jószívű emberek akik azonnal felvették velünk a kapcsolatot és segítséget kértek. Nyilván nem csalódhattak mert vasárnap este azonnal rendelkezésre álltunk és éjszakába nyúlóan intéztük tovább a Valentinnek elkeresztelt kutyus sorsát Dr. Győri Balázs segítségével.

 

 

 

 

 

 

 

 

A látvány önmagáért beszél.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek pedig a röntgen képek. Szerintem mindenki egyetért velünk abban, hogy belülről sokkal jobban néz ki szegénykének a lába.

Időközben már konzultálunk Lorászkó doktorral, hogyan lehetne megmenteni Valentin lábát, hiszen olyan mérvű a sérülés és az elhalás, hogy alapesetben amputációra adna okot, de szeretnénk valahogy úgy intézni, hogy megmaradjon mind a négy láb, még ha esetleg merev is lesz később a sérült végtag.

EHHEZ KÉRÜNK ANYAGI SEGÍTSÉGEKET MINDAZOKTÓL AKIKNEK LEHETŐSÉGÜK VAN ISMÉT SEGÍTENI!!! Az emberi felelőtlenség egy újabb kiszolgáltatott, kis áldozatán.

NAGYON KÖSZÖNJÜK ELŐRE IS!

L.A.
Hírek
Sztorik
Felhívások
Adományozás
Kutyabaj
International


felhasználónév

jelszó

 regisztráció
 jelszóemlékeztető
 adatvédelem

E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány