E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány
First Hungarian Foundation for Animal RightsRólunkCéljainkJogMédiaFórumTámogatóinkÁllatmentésÖrökbefogadás
Gazdira váró állatainkGazdira talált állatainkMegemlékezésGazdakereső program
2008. május 8.
Sokakat érdekel
Sokakat érdekel öreg puli barátunk sorsa. Nos úgy néz ki, hogy be tudtuk aranyozni élete alkonyát.

Mivel lassan letellik az öreg puli két hete és nem jelentkeztek érte a gazdái, újabb anyagi ráfordítások történtek, hogy megkönnyítsük életét. Azért nem csináltuk eddig, mert ha a tulajdonos előkerül, minden költség őt terheli természetesen és

eddig sem lett volna kevés a megtérítendő összeg.

Így tehát puli uraság kozmetikus nénihez utazott, ahol 3órás(folyamatos) procedúrát követően megszabadult a 15 éve rászáradt kosztól, szőrtől és egyéb furcsa dolgoktól.

Mit tesz Isten, még a látása is megjavult ennek következtében. Azt nem gondolnám, hogy sentinellé változott, de mindenestre nem ütközik bele semmibe, tökéletesen tud közlekedni bárhol önállóan.

Orvosi ellátást is kapott. Egyszóval teljes generál.

Úgy tünik élvezi, hogy megfiatalodott. Az eddig élő halottként funkcionáló kutya, most érdeklődve masírozik erre-arra és heves farkcsóválásokkal fejezi ki örömét mikor valaki foglalkozik vele.

Ha minden igaz, a hallását is sikerült némiképpen visszadni, bár egy nagyon csúnya daganat van a jobb fül külső hallójáratában. Műtetni már persze nem akarjuk ebben a korban, de a fültisztítás és kezelés rengeteg mocskot távolított el belőle, ami talán utat enged egy kevés hang terjedésnek is.

És ami a legfontosabb!!!! Ideiglenes befogadója úgy megkedvelte, hogy nála eltöltheti hátralévő kis életét.

Azt gondolom, hogy újabb siker sztori. Ennél többet nem lehet tenni, de szerintem kívánni sem lehetne jobb befejezést...


Hírek
Sztorik
Felhívások
Adományozás
Kutyabaj
International


felhasználónév

jelszó

 regisztráció
 jelszóemlékeztető
 adatvédelem

E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány