E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány
First Hungarian Foundation for Animal RightsRólunkCéljainkJogMédiaFórumTámogatóinkÁllatmentésÖrökbefogadás
Gazdira váró állatainkGazdira talált állatainkMegemlékezésGazdakereső program
2012. november 13.
" Az utolsó dátum után is van élet" :)
Mivel sok jelzést kaptunk annak kapcsán, hogy a tisztelt olvasók hiányolják a friss híreket, egy kis magyarázattal és hiánypótlással kell, hogy szolgáljak. :)

Mivel sok jelzést kaptunk annak kapcsán, hogy a tisztelt olvasók hiányolják a friss híreket, egy kis magyarázattal és hiánypótlással kell, hogy szolgáljak. :)

Nos, kb. az itteni utolsó hírek időpontjának környékén készítettünk egy facebook oldalt is, valamint folyamatosan fejlesztjük a Rehabilitációs Telepet a mindennapi munkavégzések mellett. Két oldalt már egyszerűen energia hiányában nem tudok szerkeszteni, bár -ami a legfontosabb- a gazdira várók továbbra is mindig frissítve vannak és naprakészek ezen a hivatalos oldalon. Már csak azért is, mert ez alatt fut a webes nyilvántartó rendszerünk.

Szóval nagyjából ahol az itteni hírek megszakadtak, azok a fb-n folytatódnak időrendben, mert ott gyorsabban lehet közzétenni az aktualitásokat. Ez az oldal bizonyos fizikai korlátokat támaszt a gyorsasággal szemben. Képek átméretezése, minimális karakterszám stb. Azonnal hozzá téve persze, hogy ilyen stabilan működő portálunk még nem volt.

Egyszer ha unalmas óráim/napjaim lesznek :) akkor bepótolgatom majd az itteni elmaradásokat is, addig azonban a tisztelt érdeklődök további érdekes információkat találnak az alábbi linken:

https://www.facebook.com/Els%C5%91-Magyar-%C3%81llatjogi-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny-2003-104299803277353/

Időközben változott ez is(de javítottam;) ), hogy ne legyen túl egyszerű az élet. :) Köszönöm a megértést és a rugalmasságot!

Természetesen a 2003 nem képezi részét a szervezet nevének, de csak így fogadta el a FB. :) 

Minden jót állatbarátok! :)

L.A.
Hírek
Sztorik
Felhívások
Adományozás
Kutyabaj
International


felhasználónév

jelszó

 regisztráció
 jelszóemlékeztető
 adatvédelem

E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány