E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány
First Hungarian Foundation for Animal RightsRólunkCéljainkJogMédiaFórumTámogatóinkÁllatmentésÖrökbefogadás
Gazdira váró állatainkGazdira talált állatainkMegemlékezésGazdakereső program
2010. január 21.
VÉGRE! VÉGRE! VÉGRE!
A beharangozott jó hír - ami inkább ide, a FELHÍVÁSOK menübe sorolandó...

Végre a hosszú évek küzdelme eredményeként, túl az erkélyeken sufnikban, panelekben elszállásolt és rehabilitált állatok után, végre eljutottunk oda, hogy saját ingatlant tudtunk kigazdálkodni az alapítványnak.

Baracson sikerült egy külterületi "tanyát" vásárolnunk, kigazdálkodnunk, ami gyakorlatilag az E.M.Á.A. első Rehabilitációs Központja lesz.

NEM ÁLLATKERT ÉS NEM MEGUNT ÁLLATOK GYŰJTŐHELYE!        (ez utóbbira más alternatívát kínál szervezetünk)

Olyan intézmény lesz ez, ahol tényleg a rászorult (elsősorban sérült-gazdátlan állatok) találnak IDEIGLENES menedéket és lehetőséget a gyógyulásra valamint egy új, szerető, végleges gazdi megtalálására.

Ahhoz azonban míg ez kialakul és megvalósul illetve nem utolsó sorban fenntarthatóvá válik, rengeteg segítségre lesz szükség.

Itt szeretném felhívni a szervezet szimpatinzásait arra, hogy aki tud segíteni bármivel, elsősorban építőanyagokkal (tégla, cserép, kerítésanyag, cement stb.) valamint szakipari munkák, továbbá szerszámok, gépek (láncfűrész, fűnyíró, magasnyomású mosó, talicska, ásó, kapa stb.) továbbá minden egyéb felhasználható dolog (bútor, tűzifa, kazán stb.) az a 06/70 537-2450 -es telefonszámon vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel a részletek egyeztetése érdekében!!!

Természetesen a pénzadományok is nagyon fontosak a továbbiakban is, már csak azért is mert még 1 200 000 Ft. tartozásunk marad az ingatlanon, amit záros határidőn belül ki kell fizetnünk. Szerencsére kamatmentesen, hála a nagylelkű eladónak. Ezt ezúton is köszönjük!

Szóval aki eddig nem tudott segíteni pl. nevelő gazdiként, vagy anyagi helyzetéből fakadólag, de mindenképpen szeretett volna hozzátenni ezen nemes ügyhöz valamit, most itt a lehetőség.

Előre is köszönünk mindent Jacob, Bátor, Kyra és a hozzájuk hasonló szerencsétlen kis élőlények nevében!

NE FELEDJÉK/TEK! HAMAROSAN ITT AZ 1%-OKRÓL VALÓ RENDELKEZÉSEK IDEJE IS!!!

L.A.
Hírek
Sztorik
Felhívások
Adományozás
Kutyabaj
International


felhasználónév

jelszó

 regisztráció
 jelszóemlékeztető
 adatvédelem

E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány